Friday, 20 July 2012

Selamat Berpuasa...

Assalamualaikum semua. Lama juga blog ni tidak di updated. Kami minta maaf atas kelewatan untuk updated this blog, biasalah masing - masing sibu dengan urusan masing - masing.


Di kesempatan ini, kami ingin mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al - Mubarak kepada semua umat Islam. Harap Ramadhan kali ini berbeza dengan Ramadhan sebelumnya.


from : Farahuda and Aziera

Tuesday, 3 July 2012

Today is Aziera's birthday (Owner Amazing Blogging)

Assalamualaikum semua.. Sebelum korang baca dengan lebih lanjut, huda nak habak mai entry ni huda yang tulis tau. hehe,, Korang dah baca title entry untuk kali ni (ok, kalau dah baca its ok)... Hmm macam title hari ni, today is Aziera's birthday (owner Amazing Blogging) ^_^.


Aziera , happy birthday to you... ^_^


So let's wish happy birthday to Aziera. ^_^



by Farahuda Hud