Wednesday, 27 June 2012

To all Amazing Blogging's member...

Assalamualaikum semua...

Lama rasanya tak updated blog ni kan? Nak buat macam mana, kami busy dengan urusan so kureng ada masa nak updated blog ni.. Sorry ye.. ^_^



Ok, dalam kesempatan yang ada ni... kami nak ucapkan ribuan terima kasih dekat semua member Amazing Blogging. Tanpa korang, group Amazing Blogging tak seceria sekarang... Yelah, sejak dua menjak ni, ada je yang korang updated link entry bru korang dekat group Amazing Blogging on FB, so sebab tu kami cakap meriah...

Untuk semua Amazing Blogging's group --> Again, thanks dekat korang yang follow this blog and also group on FB... To all yang tak follow this blog lagi, sila - sila lah follow. hehe, kalau dah follow tinggal jejak di cbox kami, nanti kami akan reply back. Thanks ^_^


From : Farahuda dan Aziera ^_^







Saturday, 23 June 2012

Blogger Card sudah siap ^_^

Assalamualaikum, Alhamdulillah siap juga akhirnya blogger card ni. Sorry atas kelewatan ni ye korang. ^_^.
Korang boleh ambil blogger card korang... ^_^

p/s : Kalau ada nickname yang salah, sila inform pada kami dan bagi nickname anda di coomment entry ini. Maaf jika ada kesalahan pada nickname korang...


Blogger card di bawah ini ...



http://1.bp.blogspot.com/-jcfIw6b5mSY/T-aATlgTnxI/AAAAAAAAABY/T9XBFN4ipZU/s1600/akma.jpg


http://1.bp.blogspot.com/-0jP0A0UIz-Y/T-aAUC4MHMI/AAAAAAAAABg/ZeaTvYp5tI0/s1600/anis+amila.jpg


http://1.bp.blogspot.com/-NkPzDXMd8-g/T-aAVaaMySI/AAAAAAAAABk/0sivKPZWExM/s1600/difah.jpg


http://2.bp.blogspot.com/-aQkJbdmspV8/T-aAV6drsNI/AAAAAAAAABs/1wPMuFIYOk0/s1600/farhana.jpg


http://3.bp.blogspot.com/-tUhEE3zz1-U/T-aAWkiGagI/AAAAAAAAAB0/gqsqO9mnu54/s1600/for+miss+NR.jpg


http://2.bp.blogspot.com/-rL4O-A87rsM/T-aAXdPTO3I/AAAAAAAAAB8/X_7OW9JUCYs/s1600/for+yumida.jpg


http://3.bp.blogspot.com/-9s3dDGDjexk/T-aAYQsEEiI/AAAAAAAAACE/U7Y61U4vLd8/s1600/kinah.jpg


http://3.bp.blogspot.com/--ijVMZYQXdw/T-aAZIiq8qI/AAAAAAAAACM/U4o_b7NazLQ/s1600/miss+NR.jpg


http://4.bp.blogspot.com/-fThNm3P0OvU/T-aAaP2zbGI/AAAAAAAAACY/jR7JPub0uPg/s1600/miss+z.jpg


http://1.bp.blogspot.com/-JwuZ-vtUoOY/T-aAbpQwmjI/AAAAAAAAACc/netLpIvqUp0/s1600/myza.jpg 


http://1.bp.blogspot.com/-zekzjiqD5Tk/T-aAcn2k3VI/AAAAAAAAACo/vuq5EaX4WZA/s1600/yumida.jpg


http://3.bp.blogspot.com/-6O-S0BdYHdc/T-aAeCUQqxI/AAAAAAAAACw/8K3Cu8G3GcU/s1600/zieya.jpg



by farahuda dan aziera

Pemenang Amazing Blogging

Assalamualaikum dan selamat malam. Seperti yang korang sedia maklum Segmen Amazing Blogging sudah pun tamat pada jam 5 petang tadi.



Seperti yang di janjikan kami akan memberi hadiah kepada 20 orang pemenang, iaitu 10 orang akan dipilih untuk join Amazing Blogging Group di Facebook, manakala 10 orang lagi akan dapat satu blogger card Amazing Blogging Group (tapi kalau nak join pun boleh - sila singgah group kami di facebook ... hehe) ^_^.

Pemenang dan hadiah akan di updated di dalam blog ini. Kenapa bukan ni Nur Farahuda's blog? That is because, kami ingin anda semua tahu akan kewujudan blog ini.So tanpa berlengah, di bawah ini adalah nama para pemenang.




10 Pemenang yang akan menyertai Amazing Group.
1. http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
2. http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging-by-huda-aziera.html
3. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
4. http://kpoppers-bloggers.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
5. http://chipsmunkies.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
6. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
7. http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-bog.html
8. http://ceritadarisayer.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
9. http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blog.html
10. http://impianperasaanhidpku.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html

p/s : kepada pemenang yang akan menyertai Amazing Group di Facebook - sila berikan link facebook korang di ruang comment entry ini then salah seorang daripada kami akan follow korang ( Farahuda Hud atau Aziera Adnan) so mudah untuk kami untuk invite korang. Harap korang bagi kerjasama... Thanks all ^_^...


10 pemenang yang akan dapat blogger card - Amazing Group
1. http://andisakinah.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
2. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
3. http://justpinkdiary.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
4. http://bloghadifahsabri.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
5. http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
6. http://myzamichiko.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
7. http://misscintabp.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
8. http://umikasum.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
9. http://zieyaweasley-wwwzieyaslifecom.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
10. http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html

 kepada mereka yang memenangi blogger card - Amazing Blogging Group pula akan di updated later. Maaf atas kelewatan tersebut. ^_^ 


by farahuda dan Aziera

Segmen dan GA by Farahuda dan Aziera.

Assalamualaikum semua... Tujuan entry ini di tulis adalah kerana nak promote GA dan juga Segmen yang kami sendiri anjurkan di blog masing - masing.

Antaranya seperti di bawah :-


Segmen Amazing Blogging telah di jalankan di Nur Farahuda's blog since last week dan telah hampir pun kepada waktu tamat . Segmen ini akan di tutup pada 23/6 (hari ni) pada jam 5 petang. So apa tunggu lagi, jomlah join --> Masih ada 2 jam lagi untuk korang join ^_^.

Nak join --> di Nur  Farahuda's blog.



Special Giveway by Aziera Adnan ini telah di jalankan di blog Aziera. Hadiah yang di tawarkan menarik - menarik belaka, jadi apa yang korang tunggu lagi... Rebutlah peluang yang ada ini, selain korang boleh memenangi hadiah yang di tawarkan, korang boleh juga berkenalan dengan peserta yang join. Dah 100 lebih join Giveway ni. So, jomlah join... Masih banyak lagi waktu , tarikh tutup 1 JULY ini...


Nak join --> di blog Aziera Adnan



by Farahuda dan Aziera

Friday, 22 June 2012

Segmen Amazing Blogging

Assalamualaikum, tujuan entry ini bukan untuk join this segmen. Sebab kalau kami join - macam mana kami nak menang. HEHEHE. gurau je ^_^.


Nampak banner di atas? Ok tu banner untuk segmen ini, seperi korang sedia maklum dan tujuan entry ni di buat adalah kerana nak hebah - hebahkan blog kami ni - Amazing Blogging.

Mungkin korang tertanya - tanya kenapa tak buat dekat blog ni (kalau tak tertanya - tanya tak apa ^_^), ok jawapannya simple je sebab blog ni baru je di create dan segmen tersebut telah di jalankan dari minggu lepas di Nur Farahuda's blog

Hadiah yang di tawarkan untuk segmen ini adalah :-

10 orang akan masuk dalam group Amazing Blogging on Facebook (kami akan invite korang)

10 orang lagi akan mendapat satu blogger card (korang boleh masuk dengan minta permission then kami akan approve)


by Farahuda and Aziera

Welcome here!

Assalamualaikum, welcome to Amazing Blogging. Macam yang korang nampak kami adalah blgger baru, jadi kepada korang yang singgah follow - followlah kami. Insyallah kalau ada apa - apa news kami akan updated di sini selain di dalam group facebook Amazing Blogging. Jadi kepada semua member group di facebook rajin - rajinlah singgah ke blog ini. Thanks all ^_^

kami di facebook.

Dan kepada korang yang masih belum join group Amazing Blogging di Facebook, korang di alu - alukan untuk join this group. Manakala kepada member - member Amazing Blogging, kami harap korang boleh tolong kami untuk add lebih ramai member di dalam group ini. Thanks

p/s : Maaf, kami terpaksa renew blog atas masalah technical. So di harap korang boleh follow lagi blog ni. hehe, thanks and sorry atas kesulitan ^_^


Seperti sedia maklum group ini di kawal oleh Farahuda dan Aziera, jika ada apa - apa masalah, korang boleh inform dekat kami berdua. ^_^


by Farahuda dan Aziera