Saturday, 23 June 2012

Pemenang Amazing Blogging

Assalamualaikum dan selamat malam. Seperti yang korang sedia maklum Segmen Amazing Blogging sudah pun tamat pada jam 5 petang tadi.



Seperti yang di janjikan kami akan memberi hadiah kepada 20 orang pemenang, iaitu 10 orang akan dipilih untuk join Amazing Blogging Group di Facebook, manakala 10 orang lagi akan dapat satu blogger card Amazing Blogging Group (tapi kalau nak join pun boleh - sila singgah group kami di facebook ... hehe) ^_^.

Pemenang dan hadiah akan di updated di dalam blog ini. Kenapa bukan ni Nur Farahuda's blog? That is because, kami ingin anda semua tahu akan kewujudan blog ini.So tanpa berlengah, di bawah ini adalah nama para pemenang.




10 Pemenang yang akan menyertai Amazing Group.
1. http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
2. http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging-by-huda-aziera.html
3. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
4. http://kpoppers-bloggers.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
5. http://chipsmunkies.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
6. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
7. http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-bog.html
8. http://ceritadarisayer.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
9. http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blog.html
10. http://impianperasaanhidpku.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html

p/s : kepada pemenang yang akan menyertai Amazing Group di Facebook - sila berikan link facebook korang di ruang comment entry ini then salah seorang daripada kami akan follow korang ( Farahuda Hud atau Aziera Adnan) so mudah untuk kami untuk invite korang. Harap korang bagi kerjasama... Thanks all ^_^...


10 pemenang yang akan dapat blogger card - Amazing Group
1. http://andisakinah.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
2. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
3. http://justpinkdiary.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
4. http://bloghadifahsabri.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
5. http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
6. http://myzamichiko.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
7. http://misscintabp.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
8. http://umikasum.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
9. http://zieyaweasley-wwwzieyaslifecom.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html
10. http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html

 kepada mereka yang memenangi blogger card - Amazing Blogging Group pula akan di updated later. Maaf atas kelewatan tersebut. ^_^ 


by farahuda dan Aziera

19 comments:

  1. alhamdulillah . hehe *

    peserta yang ke 5
    nie link fb bdk nakal :
    http://www.facebook.com/nana.liyana.716

    ReplyDelete
    Replies
    1. link tu tak dapat eh dear ?

      try yang ni . hehe :)
      http://www.facebook.com/chipsmunkies

      Delete
  2. wah , alhamdulillah , ada rezeki lar ,
    link FB : https://www.facebook.com/sharfynarzsharfnie

    ReplyDelete
  3. http://www.facebook.com/luz.claritta.8891

    ReplyDelete
  4. http://www.facebook.com/nurul.wadiatul?ref=tn_tnmn

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks huda dah add, approve k --> Farahuda Hud

      Delete
  5. http://www.facebook.com/nurul.wadiatul?ref=tn_tnmn

    ReplyDelete
  6. ok, huda dah add korang semua. approve dulu then huda akan invite korang ok? ^_^

    sbb nk trus invite tak bole kena add korang dulu, hehe. sorry :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..
    oke sis.. kesulitan dimaafkan ..heee ~

    ReplyDelete
  8. nak tanya. saya yg no 4. su xde FB. mcm mane yerk?

    ReplyDelete
  9. Eeh...bertuahnyaaaa~~ hee...
    Facebook: http://www.facebook.com/sapphirebluelfarahin

    ReplyDelete
  10. thnks!
    http://www.facebook.com/ceriteracintabalqis
    (^^)v

    ReplyDelete