Friday, 22 June 2012

Segmen Amazing Blogging

Assalamualaikum, tujuan entry ini bukan untuk join this segmen. Sebab kalau kami join - macam mana kami nak menang. HEHEHE. gurau je ^_^.


Nampak banner di atas? Ok tu banner untuk segmen ini, seperi korang sedia maklum dan tujuan entry ni di buat adalah kerana nak hebah - hebahkan blog kami ni - Amazing Blogging.

Mungkin korang tertanya - tanya kenapa tak buat dekat blog ni (kalau tak tertanya - tanya tak apa ^_^), ok jawapannya simple je sebab blog ni baru je di create dan segmen tersebut telah di jalankan dari minggu lepas di Nur Farahuda's blog

Hadiah yang di tawarkan untuk segmen ini adalah :-

10 orang akan masuk dalam group Amazing Blogging on Facebook (kami akan invite korang)

10 orang lagi akan mendapat satu blogger card (korang boleh masuk dengan minta permission then kami akan approve)


by Farahuda and Aziera

1 comment:

  1. dr segmen yg same ..
    done folo :)

    http://misscintabp.blogspot.com/2012/06/segmen-amazing-blogging.html

    ReplyDelete